Wellport – prvi izbor onih koji žele samo najbolje

Kupovina stana spada u one odluke koje nije lako doneti, bez obzira na to da li se radi o izboru budućeg doma u kojem ćemo živeti ili o ulaganju u nekretnine. Osim željene lokacije i odgovarajuće kvadrature, za svoj novac želimo da dobijemo sve ono što život čini udobnim, komfornim, lepim. Želimo sigurnu luku.

Wellport je upravo to – luka dobrog života usidrena smeštena na jednoj od najatraktivnijih lokacija u prestonici. S obzirom na pregršt pogodnosti koje ekskluzivno pruža savojim stanarima, prvi kondominijum na Novom Beogradu je izbor onih koji za sebe i svoju porodicu žele samo najbolje.

Bezbednost na vrhunskom nivou, privatnost koju ništa ne remeti, higijena, ali i inovativna rešenja, moderan dizajn, ekološki materijali, razlozi su zbog kojih je projekat vodeće izraelske kompanije Shikun and Binui Group, veoma popoularan.

Moderan stambeni kompleks će imati 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova, koje je osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer. Izgradnja je planirana u četiri faze od kojih je prva već zavšena, a druga, za kojom vlada toliko onteresovanje da se prave i liste čekanja, biće najverovatnije završena pre roka. Treća faza planirana je na proleće 2021. godine.

Wellport je projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca.

Zahvaljujući konstantnom video nadzoru, recepciji 24/7, kartičnom pristupu, recepciji na ulazu, kao i profesionalnom obezbeđenju, Wellport svojim stanarima pruža bezbednost kao nijedan drugi stambeni kompleks. Tome, takođe, doprinosi i podzemni parking sa daljinskim očitavanjem tablica, ali i ostali sadržaji koji su na raspolaganju isključivo stanarima.

Privatni park i zelene površine sa teretanom na otvorenom i prostorom za kućne ljubimce, Wellport apsolutno izdvaja od konkurencije. Bilo da žele da se rekreiraju ili samo opuste nakon napornog radnog dana, stanovnici prvog kondominijuma na Novom Beogradu, imaju obezbeđene sadržaje, koje ne može da koristi niko osim njih. I najmlađi stanari imaju prostor samo za sebe – igralište specijalno projektovano samo za njih, takođe se nalazi u okviru kondominijuma. Mir i privatnost obezbeđeni su i zahvaljujući tome što je Wellport isključivo stambeni kompleks, dakle bez lokala za prodavnice i uslužne delatnosti. U ovom stambenom kompleksu stanari se ne susreću ni sa kim ko im nije komšija, svoj životni prostor ne moraju da dele sa slučajnim prolaznicima, što je dodatni benefit koji kondominijum čini toliko popularnim.

Porodice sa decom biraju stanove u prizemlju jer imaju terase projektovane tako da predstavljaju prave male privatne bašte. To je dodatni prostor za igru, ali i za kućne ljubimce. Komforni su i stanovi koji se nalaze na poslednjim spratovima, koji svojim izolovanim položajem u zgradi nude dodatnu privatnost. Njih biraju oni kojima je veličina prostorija na prvom mestu.

Kuriozitet Wellporta je i Smart House sistem koji omogućava daljinsku kontrolu grejanja, roletni, rasvete… Svaki stan ima ugrađenu pripremu za ovaj sistem tako da kupac može da instalira željeni paket opcija, dok penthouse stanovi imaju već ugrađen paket sa osnovnim funkcijama.

Ekskluzivnosti doprinosi i lokacija. Smešten u mirnom delu Novog Beograda, a opet dovoljno blizu svega što je neophodno za udoban i savremen život. Na samo nekoliko minuta udaljenosti nalaze se škole, fakulteti, kancelarije svetskih kompanija, šoping centri, restorani i kafići, ali i šetalište uz reku, biciklistička staza. Zahvaljujući svojoj lokaciji Wellport je idelno mesto stanovanja kako za mlade koji tek stvaraju porodicu i karijeru, tako i za one koji uveliko uživaju u svojim penzionerskim danima.

Prodajna kancelarija i pokazni stan se nalaze u Ulici Tadije Sondermajera 1, gde
prilikom odabira najboljeg strukturnog rešenja kupcima pomažu stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe, koja ima ekskluzivno pravo na prodaju Wellport stanova. Ljubazni stručnjaci su na raspolaganju svima koji za sebe i svoju porodicu žele samo najbolje – sigurnu luku Wellport.

Copyright 2023.