Prodaja

UPOZNAJTE KAPETANA
Bez talasa, život poput mora, ne bi bio izazov. Da bismo odoleli vetrovima koji dolaze sa horizonta, ali i bezbrižno uživali na suncu, naša luka mora biti naš najveći oslonac. Zato je ekskluzivna prodaja stanova poverena vodećoj konsultantskoj kući u Srbiji – kompaniji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe. Poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u Vaš dom, vodiće Vas ekspertski tim kompanije CBS International.
Svesni toga da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.
Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku!

PRODAJA
Wellport prodajna kancelarija nalazi se u ulici Tadije Sondermajera 4a, koja je otvorena svakog radnog dana od 09 do 17h, posete van radnog vremena i subotom se zakazuju unapred. Kontaktirajte već danas Wellport prodajni tim putem telefona, email-a ili kontakt forme u nastavku.

Pozovite

M

+381 63 40 80 50

T

+381 11 42 40 222

Email

prodaja@wellport.rs

Adresa

Tadije Sondermajera 4a, 11070 Ponedeljak – petak: 09 – 17h
*Posete van radnog vremena i subotom se zakazuju unapred

Pošaljite

    Mapa

    Copyright 2024.