Prodaja

UPOZNAJTE KAPETANA
Bez talasa, život poput mora, ne bi bio izazov. Da bismo odoleli vetrovima koji dolaze sa horizonta, ali i bezbrižno uživali na suncu, naša luka mora biti naš najveći oslonac. Zato je ekskluzivna prodaja stanova poverena vodećoj konsultantskoj kući u Srbiji – kompaniji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe. Poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u Vaš dom, vodiće Vas ekspertski tim kompanije CBS International.
Svesni toga da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.
Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku!

PRODAJA
Osetite deo atmosfere Wellporta – obiđite uzorni stan u našoj prodajnoj kancelariji u ulici Tadije Sondermajera 1, koja je za Vas otvorena svakog radnog dana od 10 do 18h, ili subotom od 10 do 16h. Kontaktirajte već danas Wellport prodajni tim putem telefona, email-a ili kontakt forme u nastavku.

Pošaljite

Mapa

Adresa

Tadije Sondermajera 1, 11070
Copyright 2020.