Prodaja

UPOZNAJTE KAPETANA
Bez talasa, život poput mora, ne bi bio izazov. Da bismo odoleli vetrovima koji dolaze sa horizonta, ali i bezbrižno uživali na suncu, naša luka mora biti naš najveći oslonac. Zato je ekskluzivna prodaja stanova poverena vodećoj konsultantskoj kući u Srbiji – kompaniji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe. Poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u Vaš dom, vodiće Vas ekspertski tim kompanije CBS International.
Svesni toga da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva.
Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku!

PRODAJA
Osetite deo atmosfere Wellporta – obiđite uzorni stan u našoj prodajnoj kancelariji u ulici Tadije Sondermajera 1, koja je za Vas otvorena svakog radnog dana od 10 do 18h, a subotom od 10 do 16h. Kontaktirajte već danas Wellport prodajni tim putem telefona, email-a ili kontakt forme u nastavku.

Pošaljite

    Mapa

    Adresa

    Tadije Sondermajera 1, 11070
    Copyright 2021.