SIDRO

Kada živimo u prostoru u kome se osećamo sigurno – on postaje dom. Wellport koncept kondominijuma prati trendove najviših standarda sigurnosti, koji podrazumevaju jedinstvene karakteristike poput: stanova pripremljenih za smart house sistem, koji Vam omogućava jednostavnu implementaciju željenih funkcija upravljanja uz jedinstveni način kontrole kućnih uređaja i pregled čitavog doma, čak i kada niste u njemu, recepcije 24h svakoga dana u nedelji, profesionalnog održavanja, video nadzora, kartičnog pristupa, podzemne garaže i privatnog parka. Sve ono što stambeni kompleks Wellport čini sigurnom lukom - za Vas, Vašu porodicu i prijatelje.

"Svuda pođi, svom dvorištu dođi"

Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumeva promenu na bolje, ali i luksuzom koji donosi život u kući sa dvorištem, projektovali smo i idilične stanove u prizemlju koji Vam nude uživanje kakvo zaslužujete. Ugostite prijatelje u svojoj bašti, posmatrajte svoje najmlađe kako se raduju bezbrižnom detinjstvu ispunjenom igrom i prepustite se trenucima zadovoljstva koje će Vam pružiti Vaša privatna oaza mira. I kao što svaka luka ima pogled na pučinu, tako i Vaše privatno dvorište donosi hedonizam o kome ste do sada maštali.

"Život je igra"

Vaš privatni park je mesto relaksacije i druženja gde Vas očekuje teretana na otvorenom, kutak za kućne ljubimce. Stariji stanari mogu uživati u šahu, dok će najmlađi kreirati svoje prve uspomene na igralištu projektovanom prema njihovim potrebama.

"Čekam te na našem mestu"

Vaša luka je mesto u kom se u svakom trenutku dana osećate udobno, ali Vam nudi i praktični sadržaj u neposrednoj blizini. Napravite pauzu i prošetajte svojim novim kvartom do omiljenog kafea, pozdravite komšije na putu do obližnjeg marketa i ponesite osećaj doma gde god da krenete.

Travertino
Pantheon Marble
Marfil
La roche ecru
Genesis ice
Black deep
Ardoise ecru
Amani grey
Cemento
Parket
Copyright 2024.