Novi Beograd dobija prvi kondominijum!

Nakon kondominijuma Central Garden i Voždove kapije, renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group će na Novom Beogradu izgraditi stambeni kompleks Wellport. Reč je o investiciji vrednoj 130 miliona evra, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. U prvoj fazi, koja će početi tokom ovog leta, gradiće se 95 stanova, a ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

Kondominijum će se nalaziti odmah uz prvi poslovni park na ovim prostorima – Airport City Belgrade, u neposrednoj blizini spomenika kulture – hangara koji je projektovao čuveni Milutin Milanković. Na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvorena je i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan.

dnevna soba u stanu kondominijuma

Kako biste što lakše napravili pravi izbor za svoj dom, posetite i sajt www.wellport.rs

Stambeni kompleks Wellport, koji je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, projektovan je tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca. Budućim stanarima su na usluzi i profesionalni saveti arhitekte prilikom izbora završnih radova i opreme iz seta standardne i penthaus linije opremljenosti, iz posebno selektovane i visoko kvalitetne ponude renomiranih inostranih proizvođača.

kupatilo u stanu kondominijuma

Wellport će imati najviši stepen sigurnosti koji uključuje konstantan video nadzor, recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemne garaže i privatni park. Dakle, sve ono što životni prostor čini lakšim, udobnijim i lepšim, što ga čini sigurnom lukom.

Osim ekskluzivne lokacije i savremene arhitekture u srcu centralne poslovne zone, Wellport kondominijum svojim stanarima nudi dva najveća tržna centra u regionu koja su u neposrednoj blizini stambenog kompleksa. Takođe, roditelji će moći najmlađe članove porodice bezbrižno da isprate do škole ili fakulteta, ali i da se pohvale svojim prijateljima atraktivnim restoranima i kafeima, bioskopima, biciklističkom stazom uz reku…

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupacije. Oni će, poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u dom, voditi kupce odgovorno i profesionalno, u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova uz upotrebu najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja, do konačnog odabira doma i primopredaje ključeva.

Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku!

Copyright 2024.