Wellport na izložbi „Doživi Beograd“

 

„Doživi Beograd”-  izložba o projektima koji menjaju lice srpske prestonice – bila je organizovana tokom oktobra u Knez Mihailovoj ulici, ispred tržnog centra „Rajićeva“.

Prolaznici su na prikazanim fotografijama mogli da vide kako će izgledati prvi kondominijum na Novom Beogradu – Wellport. Reč je o trećem projektu  renomirane izraelske kompanije Shikun & Binui Group, koja je već izgradila dva kondominijuma – Central Garden u užem jezgru centra grada, kao i Voždove kapije na Voždovcu.

Wellport će se nalaziti odmah uz najveći poslovni park – Airport City Belgrade, gde je već otvorena prodajna kancelarija, u okviru koje je pokazni stan.

Reč je o investiciji vrednoj 130 miliona evra, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica, čiji je idejni tvorac svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer. Wellport je projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje. Takođe, imaće najviši stepen sigurnosti koji uključuje centralnu 24/7 recepciju, kartični pristup, video nadzor, kao i profesionalno održavanje, podzemnu garažu i privatni park.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Na izložbi „Doživi Beograd” je prikazano i kako će nakon rekonstrukcije izgledati Trg Republike, Terazije, Ulica kneza Miloša, Kalemegdanska pasarela, Palilulska pijaca, Studentski trg, Ada Huja, neki projekti koji su završeni u Beogradu proteklih nekoliko godina, kao i šta se planira za naredni period.

Copyright 2022.