Prodajnu kancelariju i pokazni stan prvog kondominijuma na Novom Beogradu – Wellport, koji se nalaze Ulici Tadije Sondermajera, odmah uz poslovni park – Airport City Belgrade, posetili su članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije.

Gosti su imali ekskluzivnu priliku da saznaju koje će sve pogodnosti imati na raspolaganju kupci Wellport stanova, prezentovana im je bogata ponuda završnih radova vrhunskog kvaliteta, kao i dodatni sadržaji savremenog stambenog kompleksa.

“Ritam savremene svakodnevice je brži nego ikad, a potreba za domom koji nudi apsolutnu privatnost privatnog parka, ušuškan sa svih strana od pulsa centralne poslovne zone, prirodan je korak razvoja Novog Beograda. Wellport je odlična investiciona kupovina zbog blizine poslovnih kompleksa, ali i škola, fakulteta, dva najveća tržna centra u Srbiji, biciklističke staze uz reku…“, rekla je prilikom predstavljanja projekta Wellport članovima UFD, Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Wellport predstavlja treću po redu investiciju renomirane internacionalne komapanije Shikun & Binui Group vrednu 130 miliona eura. Tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. U prvoj fazi, koja će početi u septembru, gradiće se 95 stanova, a ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

„Sve je više kupaca koji se odlučuju za investiranje u nekretnine još u prvoj fazi gradnje, jer je to najbolji način da obezbede stan po znatno povoljnijim uslovima, ali i da imaju mogućnost modifikacije enterijera po sopstvenim željama. Takođe, za stan u izgradnji mnogi se odlučuju i zato što u tom slučaju dobijaju garanciju od pet godina na kvalitet završnih radova“, objasnila je Mina Kalezić.

Stambeni kompleks Wellport, koji je osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, stanarima će pružiti premium kvalitet gradnje i niz pogodnosti kao što su: privatni park, centralna dvadeset četvoročasovna recepcija, obezbeđenje, video nadzor, profesionalno održavanje, garaža, kartični pristup. 

Članovi Udruženja finansijskih direktora pokazali su veliko interesovanje za projekat Wellport i uverili se zašto je prvi kondominijum na Novom Beogradu  – luka dobrog života.

Copyright 2022.