Zašto sve više Beograđana bira dom na Novom Beogradu?

Nekada je širi centar grada predstavljao najpopularniju lokaciju za život u Beogradu, ali poslednjih godina se mnogo toga promenilo.

Sredinom prošlog veka, nakon Drugog svetskog rata, kada je Novi Beograd tek počeo da niče, mnogi su predviđali da će to biti jedna velika površina sa stambenim zgradama, ali da će stanovništvo ipak zavisiti od dela grada s druge strane obale.

Ipak, usledio je munjevit razvoj najmlađe beogradske opštine i deceniju po deceniju, Novi Beograd postao je, ne samo najpoželjnija opština za život, već i privredni centar prestonice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wellport Belgrade (@wellportbelgrade)

Novi Beograd kao novi centar prestonice

Veliki broj predstavništava multinacionalnih kompanija odabrao je baš Novi Beograd za svoje sedište, a to je pokrenulo i domaće privrednike da svoj biznis stacioniraju baš tu.

Danas je Novi Beograd najrazvijenija i najurbanija opština prestonice, čiji stanovnici imaju na raspolaganju tržne centre, urbana gradska dešavanja, zelene površine za relaksaciju i rekreaciju, najprestižnije ugostiteljske objekte, restorane, hotele itd. kako bi vodili moderan i ispunjen život.

Zahvaljujući bogatoj ponudi Novog Beograda, sve više Beograđana se odlučuje da svoj i život svoje porodice preseli baš ovde. Prostrani bulevari, neometan saobraćaj bez gužvi i špiceva, izobilje parking mesta, kao i činjenica da zbog planske izgradnje većina stanova na Novom Beogradu ima zavidnu količinu dnevnog svetla, samo su neke od stvari koje privlače mnoge ljude da postanu Novobeograđani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wellport Belgrade (@wellportbelgrade)

Wellport – svojevrsna oaza na Novom Beogradu

Novogradnja na Novom Beogradu je već dugi niz godina u ekspanziji, jer potražanja i interesovanje ne jenjavaju, a projekat koji privlači najviše pažnje svakako je prvi kondominijum na Novom Beogradu – Wellport.

Ovaj stambeni kompleks projektovan je tako da zadovolji premijum kvalitet gradnje, ispuni sve zahteve energetske efikasnosti, a akcenat je stavljen pre svega na prirodne materijale, dok se za samu opremu stana koriste elementi iz specijalne visokokvalitetne ponude renomiranih proizvođača.

Reč je o pravoj oazi u kojoj bi svako poželeo da stanuje, jer ovde nisu izgrađeni samo moderni stanovi, već je u pitanju poptuno nov, savremen stil života, koji je u potpunosti po meri savremenog čoveka.

Zašto je kondominijum bolja opcija od klasičnog stambenog naselja?

Važno je razumeti šta je to kondominijum i zašto je on mnogo više od klasičnog stambenog naselja u kom su žitelji vlasnici samo svog stana i nemaju nikakvu kontrolu ni nad hodnikom ispred sopstvenih ulaznih vrata, a kamoli sadržajima koji se nalaze u blizini zgrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wellport Belgrade (@wellportbelgrade)

Pored toga što su vlasnici svog stana, stanari Wellporta na raspolaganju imaju kompletan zajednički prostor koji se nalazi u okviru kondominijuma. Podzemna parking mesta, recepcija, dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje i video nadzor, profesionalno održavanje, ali i privatni park, zelene površine, prostor za odmor i rekreaciju, namenjeni su isključivo stanarima kondominijuma.

Investitor je imao u vidu i činjenicu da su pametni stanovi realnost, zbog čega su stanovi u Wellport kondominijumu pripremljeni za brzu implementaciju Smart House sistema, pomoću kojeg će stanari moći da upravljaju roletnama, bojlerom, podnim grejanjem, klima-uređajem, kalorimetrom, osvetljenjem… čak i kada nisu u svojim stanovima.

Copyright 2021.