Dom je na vidiku: Dok svi odmaraju Wellport raste

Bez obzira na to što je sezona odmora u jeku, renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group vredno gradi luku dobrog života – Wellport.

U junu mesecu je završena konstrukcija zgrade, a tokom jula i avgusta se radi na fasadi, koja bi trebalo da bude gotova početkom jeseni.

Iz vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe, a koja ima ekskluzivno pravo na prodaju stanova u Wellport stambenom kompleksu, kažu da je zainteresovanost kupaca velika.

Podaci prodajne kancelarije u Ulici Tadije Sondermajera, u kojoj se nalazi i pokazni stan, pokazuju da je prodato skoro 90 odsto prve faze projekta, kao i da se polako priprema druga faza. Takođe, formirana je i lista zainteresovanih kupaca za narednu fazu. 

Wellport je investicija vredna 130 miliona evra, a tržištu će ponuditi 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

Budućim stanarima Wellport pruža vrhunski kvalitet gradnje i niz pogodnosti kao što su: privatni park, centralna dvadesetčetvoročasovna recepcija, obezbeđenje, video nadzor, profesionalno održavanje, podzemna parking-mesta. , kartični pristup kompleksu.

Svemu tome treba dodati i činjenicu da se prvi kondominijum na Novom Beogradu nalazi tik uz najveći poslovni park Airport City Belgrade, ali i u blizini drugih biznis zona, reke, biciklističke staze, škola, fakulteta, institucija kulture i umetnosti, dva najveća šoping centra u gradu… 

Copyright 2021.